marți, 2 octombrie 2012

Unirea Câmpina – C.S.M.Câmpina 3-1

Văzut de pe margine, meciul dintre cele două echipe câmpinene nu prea a semănat cu unul al împăcării aşa cum s-a vehiculat pe unele canale mass media.
Cele patru eliminări dictate de „centralul” Amorăriţei vin să întărească o astfel de imagine cu care mulţi iubitori de fotbal câmpineni prezenţi în tribune au plecat acasă. Pentru proteste şi joc mai dur, Decebal Nae, Stăncescu şi Michel au văzut „roşu” în faţa ochilor iar antrenorul Victor Roşca a fost trimis să urmărească meciul din tribună. După o primă repriză în care fotbaliştii de la C.S.M. au intrat în avantaj la cabine, elevii lui Stăncioiu au reuşit în  partea a doua a jocului să modifice tabela de trei ori în contul lor. În linii mari cam aceasta a fost istoria unui meci care în opinia multora lasă în continuare porţile deschise unei colaborări benefice fotbalului câmpinean. Important este totuşi că un prim pas a fost făcut. Vor urma şi alţii? Rămâne de văzut.
-Min. 40 0-1 Din lovitură liberă de la 20 de metri, Bridinel înscrie cu un şut plasat.
-Min. 50 1-1 Bine deschis pe culoar, Băcioiu pătrunde în careul de “16” şi trimite pe lângă Panaite.
-Min. 65 2-1 Cu un şut înşelător de la 30 metri, John Yeboah înscrie un gol superb, Panaite fiind în postură de simplu spectator.
-Min. 75 3-1 Pătrundere în dribling a lui Mendy pe axul central şi dintr-un clinci cu portarul, mingea ajunge la Ruptureanu, care pe fază, închide tabela.
Unirea: Anghelache - Catană, Lungu, B. Şandru, Stanca, Maria, Stăncescu (cpt), Fatai, Dobrinoiu, Neacşu, Dobrescu.
Au mai jucat: Gheţu, D. Şandru, Neagu, Oae, Ruptureanu, Nichifor, Mendy, Bica, Yeboah, Băcioiu.
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palancianu
C.S.M: Panaite – Olteanu, Puchea, Popa, Nincă, Michel, Bridinel, Ilioiu (cpt), R. Burloiu,  Nae, Vintilă.
Au mai fost folosiţi: Hromei, Conac şi Drăgan
Antrenori: Victor Roşca şi Robert Stoica
Arbitri: Mihai Amorăriţei – Dragoş Pantilie, Nicolae Iosif